Raven2156 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) Przypominam, że do końca głosowania na drugą rundę tegorocznego For Fun Typera zostało niecałe 7 godzin! Swoje głosy oddawać możecie tu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeX4W0jKWbnMpVU3y8OennpbgsqdLSxe1BOUuTCvwAsmqn1-Q/viewform Macie czas do 18:59 czasu polskiego (tuż przed meczem Celtics z Wizards). Zapraszam serdecznie wszystkich fanów najwspanialszego ze wszystkich sportów! Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 wrzucisz dzisiaj wyniki za 1sza runde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Przypominam, że do końca głosowania na drugą rundę tegorocznego For Fun Typera zostało niecałe 7 godzin! Swoje głosy oddawać możecie tu: [...] Macie czas do 18:59 czasu polskiego (tuż przed meczem Celtics z Wizards). Wyslane. Choc roznie podaja ta godzine rozpoczecia. wrzucisz dzisiaj wyniki za 1sza runde?Dzisiaj to raczej nie skoro mecz Clippers-Jazz sie skonczy w nocy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) wrzucisz dzisiaj wyniki za 1sza runde? Jutro postaram się wszystko wrzucić. W międzyczasie ogłaszam, że głosowanie na drugą rundę tegorocznego For Fun Typera zostało zamknięte! W tej rundzie udział wzięło 57 użytkowników co jest bardzo dobrym wynikiem. Dziękuję za wzięcie udziału i życzę samych pomyślnych typów! Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 W tym roku w pierwszej rundzie wzięło udział aż 81 osób [...] W tej rundzie udział wzięło 57 użytkowników co jest bardzo dobrym wynikiem.Hmmmmm, a co sie stalo z reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Hmmmmm, a co sie stalo z reszta? Nie wzięli udziału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Najwidoczniej. Z doświadczenia z zeszłego roku wiem, że z rundy na rundę coraz więcej ludzi się wyłamuje. Innymi słowy zostają najwytrwalsi i mam nadzieję, że w tym roku będzie ich jak najwięcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Nie wzięli udziału?To jakby oczywiste, ale pytanie dlaczego... Najwidoczniej. Z doświadczenia z zeszłego roku wiem, że z rundy na rundę coraz więcej ludzi się wyłamuje.... zwlaszcza gdy to norma. Po slabym wyniku w 1 rundzie nie ma juz szans nic ugrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Wątpliwe. Żadnych niespodzianek raczej nie było. Pewnie to te osoby, które przed PO na pełnej podjarce "będą oglądać w tym roku każdy mecz!", a kończy się wyjściem na piwo albo przeglądaniem fejsa po pierwszej połowie 1-go spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Tomek może mieć rację. To właśnie dużo "sezonowych fanów" itp. Ewentualnie osoby które nie mają czasu, chęci czy zapału by brać udział w tego typu głosowaniu. Tak czy inaczej staram się by były zawsze chociaż ok. 48h na głosowanie na każdą kolejną rundę stąd każdy kto chce na pewno zdążył. W ostatecznym podsumowaniu wyników z wszystkich rund okaże się kto był "wierny" i brał udział przez wszystkie rundy. Z doświadczenia wiem, że tylko te osoby mają szansę zająć górne lokaty (co jest dość oczywiste). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Możliwe, że przełożenie meczu Celtics - Wizards zrobiło swoje, bo w pierwszej chwili myślałem, że wypełniania ankiety jest do dzisiaj i dobrze, że wczoraj zajrzałem do wątku, bo też bym wtopił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Nie zdążyłem na drugą rundę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Nie zdążyłem na drugą rundę :/ Obstaw pozostałe 3 mecze Wysłane z mojego XT1092 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Fudżi z racji tego, że brałeś udział w zeszłym roku i widać, że Ci zależy nie widzę problemu na obstawienie pozostałych 3 spotkań (chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko?). Wszystkich którzy wzięli udział w pierwszej rundzie a nie zdążyli oddać swoich głosów (ze względu na skrócenie terminu oddawania głosów) zapraszam z wiadomością prywatną z obstawieniem 3 pozostałych meczy. Niestety nie będzie możliwości obstawienia wszystkich 4 spotkań z racji wczorajszego meczu ale jest to chyba swego rodzaju alternatywa prawda? Umówmy się, że ostateczny czas operacyjny na oddanie swoich głosów na wszystkie mecze (prócz Celtics vs Wizards) u mnie na PW to: Wtorek, Godzina 00:59 (dziś w nocy tuż przed meczem Cavs vs Raps). Czekam na wasze dodatkowe typy! Edytowane 1 Maja 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Mnie po prostu z głowy wyleciało :/ Jak coś to nadal chce typować Edytowane 1 Maja 2017 przez Raf85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Fudżi z racji tego, że brałeś udział w zeszłym roku i widać, że Ci zależy nie widzę problemu na obstawienie pozostałych 3 spotkań (chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko?).Sam pomysl dobry, ale uwzglednij konsekwencje tzn ta brakujaca seria zostaje domyslnie uznana za wpadke [-4]. Nie moze byc tak, ze wobec BOS-WAS lepiej wypadna osoby, ktore sie spoznily z typami niz te ktore spudlowaly kto wygra. Plus kiedy wrzucisz wyniki 1 rundy? Bo juz nie moge sie doczekac pomimo iz wypadne przecietnie ;-) Edytowane 1 Maja 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Plus kiedy wrzucisz wyniki 1 rundy? Bo juz nie moge sie doczekac pomimo iz wypadne przecietnie ;-) w całej rozciągłości +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Mnie po prostu z głowy wyleciało :/ Jak coś to nadal chce typować Zapraszam podesłać typy na wszystkie mecze w wiadomości prywatnej (wszystkie prócz Celtics vs Wizards). Czas do 00:59 dzisiejszej nocy. ____________________________________ Uprzejmie ogłaszam również, że wyniki za pierwszą rundę pojawią się jeszcze dzisiaj. Wróciłem z pracy i właśnie je opracowuję! Edytowane 1 Maja 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Ziomek powinienes miec wpisane mistrz, a nie starter tak pieknie to ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Raven2156 Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Mam wyniki głosowania na pierwszą rundę tegorocznego For Fun Typera! Wiem, że wielu z was czeka na nie z niecierpliwością więc przybywam! Ogłaszam również, że w obliczaniu ich było kilka nieścisłości (ze względu na punktację ćwiartkową jak i połówkową) więc w następnej rundzie (drugiej) pojawi się lekko zmieniony system punktacji, który opiszę niedługo, by nie było żadnych tego typu problemów w sumowaniu wyniku. Oczywiście każdy był oceniany w tej rundzie w ten sam sposób więc nie ma tu miejsca na jakiegokolwiek różnice - o to się nie martwcie! Dziękuje jeszcze raz wszystkim za udział (łącznie 81 osób co naprawdę przerosło moje oczekiwania). Jesteście wielcy! Przypominam, że wszystkie osoby które wezmą udział we wszystkich rundach Typera zostaną zsumowane w ostatecznym ogólnym rankingu i tam (po zakończeniu Playoffs) poznamy osobę, która miała najlepszego nosa do typowania w tym roku! Ale już nie przynudzając przechodzimy do wyników, na które tak czekacie! Oto one: Tylko jedna osoba zdobyła ujemną liczbę punktów czlowiek_morza najwidoczniej zrobiłeś sobie przysłowiowe "jaja". Każdy z was obrał różną, prywatną i ciekawą drogę w typowaniu i niektóre z nich okazały się nad wyraz trafne! Jesteście ciekawi jak uplasowało się podium? Znalazło się na nim czterech forumowiczy (dwóch ex aequo na trzecim miejscu). Przy 8 seriach do zdobycia było maksymalnie 32 punkty a zwycięzca zdobył ich aż 30 co jest niesamowicie wysokim wynikiem! Tylko w jednej serii (Wizards vs Hawks) pomylił się o 1 zwycięstwo drużyny z Atlanty. Jestem pełen podziwu! A oto najlepsi: Jedno wiem na pewno. Nie ma lepszego forum o NBA na świecie niż nasze, bo to jak wy wszyscy ingerujecie w to co się dzieje, dokładacie kolejne cegiełki i dzięki wam wszyscy tworzymy coś pięknego! Dzięki wam nie udałoby mi się przeprowadzić tego Typera dlatego serdeczne dzięki po raz kolejny! Gratuluję zwycięzcom jak i wszystkim którzy wzięli udział! Mam nadzieję, że podoba wam się to co tworzę i liczę, że w kolejnych rundach jak i w kolejnych latach również was nie zabraknie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi