Mam pytanie odnośnie dwutaktu bez kozła. Ogólnie jeśli jestem w biegu mogę dostać podanie i od razu zrobić dwutakt, no i tu pytanie, jak określić czy jestem w trakcie biegu? Są jakieś zasady które to precyzują, typu zawodnik jest w trakcie biegu po przebiegnięciu trzech kroków? Dzięki z góry za pomoc, zapraszam do dyskusji.

Problem dwutaktu
Napisano 12 maj 2018 - 20:30

Napisano 12 maj 2018 - 21:15
Nie wiem czy są, ale np. jak otrzymasz galę, zatrzymasz się bądź ostro zwolnisz i zaczniesz robić stepy, to zagwiźdzą ci błąd. Musisz być po prostu w pełnym biegu, bez zatrzymania po otrzymaniu piłki. Dostaniesz galę i od razu robisz kroki.
<3 Jerami Grant, Steven Adams, Dwayne Wade, Jarret Allen
Napisano 12 maj 2018 - 23:05
wazne zebys byl w ruchu, a nie zaczal dwutakt po otrzymaniu pilki. A czy biegles wczesniej czy kroki, czy jeden, czy masz tempo Usaina Bolta czy Andrew Bynuma wracajacego do obrony po nieudanej trojce - o ile nie trafisz na upierdliwego sedziego, to bez znaczenia
NASA discovered all those habitable planets the other day, you guys know about that? Like, what they said, how many of them are there? 12 hundred habitable planets? And then, last night somebody lost a basketball game? Come on, get over yourself
Napisano 13 maj 2018 - 09:59
A czy biegles wczesniej czy kroki, czy jeden
grubo
- Mirwir lubi to
NASA discovered all those habitable planets the other day, you guys know about that? Like, what they said, how many of them are there? 12 hundred habitable planets? And then, last night somebody lost a basketball game? Come on, get over yourself
Napisano 13 maj 2018 - 10:58
- rw30, havlicek, Tłok i 2 innych osób lubią to
San Antonio Spurs:
Guards: Jamal Murray*/Garret Temple/Matthew Dellavedova/Derrick Rose/Shake Milton
Forwards: Terrence Ross, E'Twaun Moore/ Stanley Johnson/Davis Bertans*/Dzanan Musa*
Bigs: LaMarcus Aldridge*/Paul Millsap*/Willie Cauley-Stein*/Alex Len/Chemizu Metu*
salary: 103.215.473 $
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych